Известие

Collapse
No announcement yet.

Размер на чистачките на Alfa Romeo 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Всъщност какъв е въпроса, та да ти отговоря?

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist
      Всъщност какъв е въпроса, та да ти отговоря?
      Всъщност въпроса е каква в тази ши....я и защо според БОШ размерите на чистачките за нашите коли са други

П.С: смислен отговор надали има, просто споделям за поредната каша в която може да попадне средностатистическият усер

Аре сега ми отговори
      Alfa 156 2.4 JTD 09.2000

Comment

Оригиналния размер на чистачките е 550/530 Twin (с металното рамо), за по-големите гъзари размера е 550/500 Aerotwin (с гуменото рамо), поради причина, спомената някъде по-горе в темата.

Comment

Колега Novachev, не очаквам от Вас подобни леки въпроси за специалисти
          А за кое че не мога да хвана за кво става въпрос
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
            Извинения, заблудих се кой задеде въпроса! И докато си оправя грешката, и бързия интернет, и си ми видял поста! Корегирах се, но късно ... Сори!!!

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
              Извинения, заблудих се кой задеде въпроса! И докато си оправя грешката, и бързия интернет, и си ми видял поста! Корегирах се, но късно ... Сори!!!
              При следващото гости Варна на Бургас, непременно трябва да видим дънцата на определен брой халбички!

Comment

Здавейте,

може ли да ми кажете в кои магазини (с малко по-точни координати) в София ги има тези 'оригинални' чистачки?

Благодаря!

Comment

аз си купих за отляво на шампион 550мм само една за 10лв с отстъпка от познат,дясната я намерих случайно в един магазин извита като оригиналната но е за ауди за 10,80лв ама не помня марка,но съм доволен
                  алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                  алфа ромео 164 2.0тс -на части
                  нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                  sigpic

Comment

На мен ми трябва комплект, по възможност от магазин - познати нямам .

Comment

В магазина на стамболйски ги има, но са оригинални и струват 46 лв
                      Alfa Romeo 156 1.8 ех
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDM

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                        ...дясната я намерих случайно в един магазин извита като оригиналната но е за ауди за 10,80лв ама не помня марка,но съм доволен
                        Колега, сподели в кой магазин я намери тази кривата гега?
                        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Мерси. А как се казва магазина и на кои номер е?

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                            Колега, сподели в кой магазин я намери тази кривата гега?
                            в перник в един магазин незнам как се казва нито адрес,но мога да мина и да питам и за колеги от софия мога да им взема и донеса ако немогат да си намерят или ако искат да видят мойта,ако някой има интерес може да ми звънне на 0899 897 485 и да се опитам даму обясня магазина къде се намира или нещо друго
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                              в перник в един магазин незнам как се казва нито адрес,но мога да мина и да питам и за колеги от софия мога да им взема и донеса ако немогат да си намерят или ако искат да видят мойта,ако някой има интерес може да ми звънне на 0899 897 485 и да се опитам даму обясня магазина къде се намира или нещо друго
                              Ако си от Сф, може да се видим, за да ти дам парички да ми купиш. Ако е удобно разбира се. Стига чистачката да е с нужната дължина.
                              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                                Ако си от Сф, може да се видим, за да ти дам парички да ми купиш. Ако е удобно разбира се. Стига чистачката да е с нужната дължина.
                                утре ще мина да проверя дали ги има още ако някой иса да казва в събота и неделя съм на ке еф си-то на стамболийски
                                пп пише че са за ауди а4 и а6
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X